Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
 

Tilausohjeet

 

Tilaukset ja kyselyt sähköpostitse tai sivuilla olevallalomakkeella.

Tee tilaus heti kun tiedät juhlien päivän, ei haittaa vaikka et heti vielä tietäisi millaisen koristelun tai maun haluat, sen ehtii suunnitella vielä lähempänä juhlaa.

Kun teet tilausta niin ilmoitathan : 

  • Juhlien/tilaisuuden ajankohdan ja mielellään myös tilauksen noutopäivän sekä ajan 
  • Kakun koon (henkilömäärän)/tuotteiden määrän 
  • Kakun muoto 
  • Tuotteen maku 
  • Kakuissa pohja-, täyte-, sekä kuorrutetoiveet
  • Koristelutoiveet (voit liittää myös kuvia). Huomioithan että en koskaan kopioi suoraan toisten tekemiä tuotoksia. Kaikki kakut ovat yksilöllisiä ja kaikilla kakuntekijöillä on yksilöllinen tyyli. 
  • Mahdolliset allergiat ja erityisruokavaliot 

Autan erittäin mielelläni suunnittelussa. Mikäli mielessäsi on vain tietyt väritoiveet tai teematoive niin voit kirjoittaa sen.  

 

Koska kakut tehdään käsityönä uniikiksi ja ne tekee vain yksi henkilö, tilauksia voidaan ottaa vastaan vain rajallisesti. Kannattaa siis heti tehdä varaus kun tiedät tulevista juhlista, jotta varmistat sen saamisen. Tiettyinä juhlapyhinä kalenteri täyttyy nopeasti, joten olethan ajoissa liikenteessä. 

 Teen myös viime hetken tilauksia, mutta huomioithan että aina niitä ei valitettavasti ehditä ottaa vastaan.

Tuotteet noudetaan kotileipomosta Espoon Matinkylästä sovittuna ajankohtana. Tuotteet kannattaa hakea joko juhlapäivän aamuna/aamupäivänä tai edellisenä päivänä. Noutoaikoja pystyy sopimaan melko joustavasti. 

Hinnasto on suuntaa antava, ja lopullinen hinta määräytyy aina tilauksen yhteydessä. Hinta sisältää arvonlisäveron 14%. 

Hintatiedustelu tai kysely vapaista päivistä ei sido sinua mihinkään. Vastaan kyselyihin, jonka jälkeen voit vahvistaa tilauksen. Tämän jälkeen lähetän sinulle vahvistuksen ja laskun tilauksesta. 

Jos tilaukseen tulee muutoksia, ilmoitathan niistä mahdollisimman nopeasti. Jos muutoksista ilmoitetaan vain muutamaa päivää ennen, ei niitä välttämättä voida toteuttaa. 

Maksutapa 

Maksutapana toimii lasku. Lasku toimitetaan sähköpostiin tilauksen vahvistumisen yhteydessä. Lasku tulee olla maksettuna ennen noutoa, niin että maksu näkyy tililläni viimeistään 4 päivää ennen noutoa (otathan huomioon pankkiviiveet). Aloitan tilauksen tekemisen vasta maksun näkyessä tilillä. Laskun maksamatta jättäminen peruu tilauksen. Ilmoitathan mikäli jostain syystä maksusi viivästyy. 

Viime hetken tilauksissa maksutapa on käteinen. Tämä sovitaan tilauksen yhteydessä erikseen. Kakku maksetaan tilauksen yhteydessä, lunastamattomista tuotteista veloitetaan koko tilauksen hinta. Otathan mukaan tasarahan.

Peruutus 

Mikäli joudut peruuttamaan kakkutilauksen, tee se mielellään vähintään kahta viikkoa ennen. Jos peruutus tapahtuu alle 4 vuorokautta ennen tapahtumaa, veloitetaan puolet (50%) kakun hinnasta kattamaan raaka-ainekulut. Mikäli kakku jätetään hakematta peruuttamatta tilausta, veloitetaan koko kakun hinta.  

Mikäli tekijä sairastuu, palautetaan maksetun tilauksen summa tilaajalle. Muita korvauksia tekijän sairastumisesta ei tule. Sairastumisesta ilmoitetaan aina heti kun on mahdollista. 

Kakun kuljetuksesta 

Kakut tulee noutaa Espoon Matinkylästä sovittuna noutoaikana.

Vastuu tuotteiden kuljetuksesta on tilaajalla itsellään. Näytän (hyväksytän) aina tuotteen asiakkaalle noudon yhteydes, ja tämän jälkeen tuote on asiakkaan omalla vastuulla. Tuotteet on pakattu laatikoihin ja alustoille jotta kuljetus olisi helpompaa. Kerroskakuissa on tukirakenteet sisällä ja kakkujen väleissä levyt, jotta ne on helpompi kuljettaa ja pysyvät muodossaan. 

Kakut tulee kuljettaa peräkontissa tai auton lattialla, jotta ne ovat mahdollisimman tasaisella alustalla.  

Pyri katsomaan ettei kakkuun pääse puhaltamaan suoraan esim. kuumaa ilmaa auton ilmastoinnista. Kesähelteillä kannattaa varata mukaan esim. kylmäkalleja viilentämään kakkua. 

Kanna kakkua aina pohjasta tukien.